Wie is LaunchPlatform?

Het LaunchPlatform is een initiatief van Golden Egg Check.

Wij zijn startup-analisten. Wij hebben als team ondertussen duizenden business concepten gezien en beoordeeld. Dankzij onze bewezen methode, ervaring en netwerk kunnen wij de winnaars van morgen selecteren.

AANMELDEN VOOR LAUNCHPLATFORM

Wat zeggen anderen?

” Ook voor de ondernemer die al een tijdje bezig is, is het LaunchPlatform een nuttig platform. Er zijn altijd elementen in je business case die onderbelicht zijn, waarbij het enorm helpt om bijvoorbeeld de theorie daarachter te leren of op peil te houden. Het beter maken van jezelf als ondernemer en je business case is nooit een waste of time.
Kortom, een aanrader dus. ”

- Thomas , Wastewatchers

Wie is LaunchPlatform

YAÏR
SHARON

De afgelopen jaren deed Yaïr naast zijn studie Ondernemerschap veel ervaring op als Startupanalist bij Golden Egg Check. Gedurende zijn studie en na een eigen startup-poging, kwam hij erachter dat er een aantal essentiële stappen zijn, die de kans van slagen aanzienlijk verhogen.

Zijn visie en de kennis en expertise van Golden Egg Check hebben geleid tot de oprichting van het LaunchPlatform.

GILLES
MEIJER

Gilles is founder van verschillende startups, waaronder Golden Egg Check, StartupRoulette, ScoutinScience en nu ook LaunchPlatform. Gilles heeft veel ervaring in coaching van startups en is betrokken geweest bij duizenden business plannen.

Gilles is gespecialiseerd in marktonderzoek in verschillende markten zoals; Cleantech, Medtech, energie, nano-technologie en IT.

ANNA
DYACHENKO

Naast startup analist is Anna ook ons hoofd van customer success. Ze helpt aspirant-ondernemers om investeerders te ontmoeten en financiering op te halen via StartupRoulette. Naast het matchen met investeerders, helpt Anna met het opbouwen van een community en het organiseren van masterclasses voor deelnemers over relevante onderwerpen (bijv. internationaal schalen, SaaS sales en het opzetten van communities) samen met onze partners. Haar expertises zijn business development, community building en workflow automation.

THOMAS
MENSINK

Over Thomas wordt weleens gezegd: “De man die alles weet over investeerders in Nederland.” Thomas houdt zich bezig met het helpen van startups om hun investerings-aantrekkelijkheid te vergroten en hen in contact te brengen met relevante investeerders. Thomas heeft een financieel/ bedrijfskundige achtergrond en heeft vele startups geholpen met hun financials.

Benieuwd waar Thomas zich in interesseert? Luister eens naar een aflevering van zijn ‘At the money’ podcast!

JULIA
KUIPERS

Binnen Golden Egg Check is Julia verantwoordelijk voor marketing- en accountmanagement. Julia heeft ervaring met ondernemerschap, mede door haar eigen webshop. Verder heeft ze veel ervaring met software en IT doordat ze altijd een brug is geweest tussen technische oplossingen en de markt. Verder is ze creatief, enthousiast, nieuwsgierig en altijd op zoek naar mogelijkheden. Zowel voor Golden Egg Check als haar klanten.

Neem contact op