Lanceer je
startup
binnen 8 weken

Over LaunchPlatform

LaunchPlatform is een initiatief van Golden Egg Check. Ons hele team staat paraat om startups verder te helpen in het realiseren van plannen en ambities, maar de volgende personen zijn het meest zichtbaar in het platform.

AANMELDEN VOOR LAUNCHPLATFORM

YAÏR
SHARON

De afgelopen jaren deed Yaïr naast zijn studie Ondernemerschap veel ervaring op als Startupanalist bij Golden Egg Check. Gedurende zijn studie en na een eigen startup-poging, kwam hij erachter dat er een aantal essentiële stappen zijn, die de kans van slagen aanzienlijk verhogen.

Zijn visie en de kennis en expertise van Golden Egg Check hebben geleid tot de oprichting van het LaunchPlatform.

GILLES MEIJER

Gilles is founder van verschillende startups, waaronder Golden Egg Check, StartupRoulette, ScoutinScience en nu ook LaunchPlatform. Gilles heeft veel ervaring in coaching van startups en is betrokken geweest bij duizenden business plannen.

Gilles is gespecialiseerd in marktonderzoek in verschillende markten zoals; Cleantech, Medtech, energie, nano-technologie en IT.

FLOOR
ENGLEBERT

Tijdens haar internship bij een startupontwikkelaar, is Floor betrokken geraakt bij de opzet en uitwerking van verschillende startups. Zij heeft zich vooral beziggehouden met early phase, technische uitvindingen met een medische toepassing en ze is op de hoogte van de huidige ontwikkelingen binnen veel verschillende behandelmethoden.

Na haar stage is ze begonnen als Startup analyst bij Golden Egg Check om op een breder gebied startups te ondersteunen in hun weg naar de markt.

THOMAS MENSINK

Over Thomas wordt weleens gezegd: “De man die alles weet over investeerders in Nederland.” Thomas houdt zich bezig met het helpen van startups om hun investerings-aantrekkelijkheid te vergroten en hen in contact te brengen met relevante investeerders. Thomas heeft een financieel/ bedrijfskundige achtergrond en heeft vele startups geholpen met hun financials.

Benieuwd waar Thomas zich in interesseert? Luister eens naar een aflevering van zijn ‘At the money’ podcast!

Ben je er klaar voor?

Meld je aan

Push to start