Wat is LaunchPlatform?

Business idee

Als jij rondloopt met een goed business idee of misschien zelfs al bezig bent met het oprichten van jouw startup, dan is het LaunchPlatform iets voor jou!

Kennis

Het platform bestaat uit een online omgeving waar jij alles kan leren over het oprichten van een startup aan de hand van onze expert video’s, tools, tips en tricks. Daarnaast staan er altijd coaches voor je klaar die jou van feedback kunnen voorzien. Dankzij deze kennis voorkom je veelgemaakte fouten en vergroot je de kans op succes van jouw startup.

Inzicht

Binnen het platform heb je niet alleen de mogelijkheid om te leren, maar ook om jouw startup plan vorm te geven en samen met onze experts te werken aan jouw business idee. Aan de hand van de video’s en de kennis die jij opdoet, vul jij de opdrachten in, die uiteindelijk jouw startup plan vormen.

Als jouw plan af is, doen wij een analyse op de haalbaarheid en potentie van jouw startup. Deze analyse is gebaseerd op ons onderzoek naar de criteria die investeerders gebruiken om af te wegen of zij wel of niet in een startup investeren. Hierdoor krijg jij inzicht in hoe succesvol jouw startup kan worden.

Strategie

Tot slot bepaal je de strategie waarmee jij de aankomende tijd jouw startup gaat lanceren. Waar ga je op focussen? Het bouwen van een prototype of ben je al zo ver om jouw early adopters te benaderen? Samen met onze experts stellen wij een plan op waar jij je de aankomende tijd op zou moeten richten. 

Ready to launch?

Push to start

gratis Aanmelden

Wat leer ik in het LaunchPlatform?

Bekijk programma