Explorer

gratis

IK GA ZELF AAN DE SLAG!

Dit pakket is gratis

Account aanmaken

Wat krijg je?

  • Toegang tot online leeromgeving

Voor wie?

Jij barst van de goede business ideeën, maar met welk idee ga je verder? En hoe? In het LaunchPlatform leer je hoe je kan achterhalen hoe succesvol een idee kan worden en wat de kans van slagen is.

Wij willen iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van het vormgeven van een business idee, want hopelijk profiteert onze maatschappij ooit van de impact die jij gaat maken. Hierom is ons Explorer account gratis.

Als LaunchPlatform Explorer krijg je beperkte toegang tot de tools van het platform. Hier leer je waar jij allemaal over na moet denken bij het oprichten van een startup. Dit helpt jou met het vormgeven van jouw ideeën. Je kijkt onze video’s wanneer het jou uitkomt en op je eigen tempo.

Mocht jij jouw idee uiteindelijk dankzij deze video’s echt scherp hebben gekregen, kun je het Founder account overwegen. Hier ga jij samen met onze experts jouw idee tot leven brengen aan de hand van ons startup plan template.

Wil jij alles leren over het oprichten van een startup? Begin direct en leer alles over het oprichten van een startup! Het LaunchPlatform is jouw Push to Start!

Terug naar alle pakketten